Monday, 26 March 2012

Kak Amy Selayang ~ March 24, 2012

Alhamdulillah selamat sampai rumah... hari ni membekam ke rumah Kak Amy di Selayang ~ nak share pic ni ngan u olls. Husband kak amy ni ada masalah tulang belakang, bekam ni bukanlah betujuan untuk membetulkan kembali tulang belakang, tetapi membantu mengeluarkan angin dan darah kotor yang terkumpul disitu.


Untuk temujanji boleh hubungi 0182131240 (Call / SMS / Whatsapp)

Sesi Bekam @ umah Kak Leha kek Rembau N9~March 25, 2012

Alhamdulillah.. Hari ni dapat bertemu sahabat lama~ Haniem thanks haniem sbb sudi berbekam ngan aku, harap badan terasa segar& migrain yg bersarang sekian lama tu pon berkurangan. satu lagi yg amat di syukuri harini, bertambah lagi kenalan di Rembau. 10 org yg berbekam hari ni... rata2 sume rasa segar & happy sgt2 selepas berbekam. Dalam 10 org tu majoriti wanita, so x leh le nak publish photo, tapi nasib baik ada 3 org lelaki yg sudi memberi keizinan utk di share kan pic mereka...

Pakcik dari Rembau ni terlupo lak eden nak tanyo namo eh, tapi sedaro2 memangil yo ngah, aku pon panggil pokcik ngah juo la... pokcik ngah ni mengalami kesakitan bahu.. eden bokamkan bahu eh... byk darah kuar, sogar bogar pokcik ni lopeh berbokam... aku pon tumpang happy juo.. makasih la pokcik sudi berbokam ngan eden... 

Ini pulak abg kepada Tuan umah (KakLeha), brader ni byk sungguh angin dia... darah kotor usah kata lah. Tapi Alhamdulillah lepas berbekam dia kata "ringannya rasa badan" maceh yer brader... ^^ (buleh lak brader ni tya, kalo wat kat perot dia yg boroi tu leh kurus ke x? hehehe.. sorry le yer, x do dlm sejarah lagi...) 

Adik ni ada masalah sakit pinggang & kekejangan leher, darah x byk tapi angin mmg byk, bila buka je cup tu panas jer rasa... 


Untuk temujanji boleh hubungi 0182131240 (Call / SMS / Whatsapp)